Small group Training

Samen plezier en resultaat

Wat is Small Group training?

Small Group Training is er speciaal voor mensen die graag samen onder begeleiding willen sporten. Tijdens onze Small Group trainingen gaan we met maximaal 6 personen aan de slag gedurende 60 minuten. De trainingen zijn afwisselend en voor elk niveau toegankelijk. Met ons handige online lesrooster kun jij zelf bepalen wanneer en hoevaak je deelneemt aan de Small Group Training.

Deelname is al mogelijk vanaf €15,- per les.

Small group training 1

Samen op weg naar een gezonde levensstijl

Uit onderzoek blijkt dat samen sporten vele malen effectiever is. Je haalt plezier uit je trainingen en motiveert elkaar waardoor je sneller je persoonlijke doelstellingen behaalt. Small Group Training is ideaal voor degene die de kosten van een-op-een Personal Training te hoog vinden of liever in groepsverband sporten. Train samen met anderen tegen een lager tarief, met dezelfde voordelen en begeleiding van een personal trainer

Small Group Training is voor ieder niveau geschikt. Houd jij ervan om in groepsverband te trainen? Dan is Small Group Training iets voor jou!

Eerst proberen? Geen probleem!

Plan jouw eerste gratis proefles!

Wat doe je tijdens een Small Group training?

Tijdens onze Small Group Traingen houden we ons vooral bezig met functionele bewegingen. Denk hierbij aan: push, pull, squat, hinge, lunge en carry. Iedereen kan op eigen niveau deelnemen en voor iedereen is er voldoende aandacht om alle oefeningen op een juiste manier uit te voeren. Bekijk ons lesrooster en plan jezelf in wanneer het jou uitkomt en zo vaak jij wilt.

Weten hoe wij jou kunnen helpen?

Wil jij op een leuke maar toch verantwoorde manier sporten, fit worden of afvallen onder begeleiding van een personal trainer? Met de Small Group trainingen van Victa Coaching kun je wekelijks samen sporten wanneer jij wilt. Aanmelden doe je via de handige Victa Coaching app. Benieuwd geworden naar onze Small Group Training? Neem dan nu contact op met Victa Coaching en meld je aan!

Small group training 2

Laat je gegevens achter of stuur direct een bericht via whatsapp of mail voor een gratis proefles!