Lifestyle coaching

Effectieve online begeleiding

Wat is Lifestyle Coaching?

Kun jij wel wat motivatie gebruiken of heb je extra hulp nodig met het bereiken van je doelstelling(en)? Kies dan voor Lifestyle Coaching. Met Lifestyle Coaching sport je geheel zelfstandig bij je eigen sportschool met een eigen persoonlijk trainingsschema. Gedurende het traject hebt je nauw contact met je coach en zijn er voldoende meetmomenten om je voortgang te analyseren.

Online coaching 1

Wat kun je verwachten van Lifestyle Coaching?

Tijdens onze trajecten van minimaal 3 maanden zul je intensief begeleidt worden op de facetten: training, voeding en leefstijl. Tijdens het traject ga je zelfstandig aan de slag in de sportschool. Je staat in nauw contact met je coach en maakt gebruik van de Victa Coaching App waar je persoonlijke trainingsschema in staat. Daarnaast krijg je een voedingsschema op maat, aangepast op jouw behoeftes en leefstijl. Elke 2 weken heb je een afspraak met je coach om de voortgang te bespreken. Tijdens dit voortgangsgesprek worden nieuwe lichaamsmetingen gemaakt en kijken we of jouw persoonlijke traject nog aansluit. Hierbij zullen we dan ook de schema’s aanpassen indien nodig en krijg je alle tips mee voor het behalen en bereiken van een duurzame gezonde leefstijl.

Eerst proberen? Geen probleem!

Plan jouw eerste gratis proefles!

De voordelen van Lifestyle Coaching

Lifestyle Coaching is ideaal voor diegene die al een sportschool abonnement hebben maar wel wat extra hulp kunnen gebruiken. De kosten van Lifestyle Coaching zijn een stuk lager dan bijvoorbeeld 1-op-1 training. Het voordeel van Lifestyle Coaching is dat je zelf kunt trainen waar en wanneer je wilt in combinatie met onze Victa Coaching app. Dankzij het tweewekelijks gesprek met je coach zul je gemotiveerd blijven om naar je nieuwe meetmomenten toe te werken!

Weten hoe wij jou kunnen helpen?

Wil jij graag meer informatie ontvangen over onze Lifestyle Coaching of heb je andere vragen omtrent onze diensten? Neem dan nu contact op met Victa Coaching en start met het behalen van jouw persoonlijke doelstellingen. 

Online coaching 2

Laat je gegevens achter of stuur direct een bericht via whatsapp of mail voor een gratis proefles!