Maak kennis met Victa Coaching!

Over Victa coaching

Victa Coaching is de personal trainer van omgeving Zuid-Limburg waarbij voortgang en duurzaam resultaat centraal staat. Victa Coaching is opgericht in maart 2019 door Glenn Schreuders en groeit sindsdien dagelijks met tevreden klanten. Bij Victa Coaching sport je in een eigen privé sportstudio en maak je gebruik van de nieuwste apparatuur. 

Het begin van Victa Coaching

In het eerste jaar is Victa vooral gegroeid door het aanbieden van lifestyle coaching.
Tientallen mensen wisten hun weg te vinden naar ons kantoor in Kerkrade waarbij er krachtige resultaten en doelstellingen werden behaald. De vraag naar 1-op-1 begeleiding in Zuid-Limburg nam toe. Vanaf eind 2019 is Victa zich dan ook steeds meer gaan richten op personal training. Binnen een jaar tijd heeft Victa dan ook al meer dan 50+ klanten geholpen met het bereiken van hun doelstelling(en) door middel van training en persoonlijke begeleiding. Dankzij deze blijvende groei van tevreden klanten werd het tijd om een logische vervolgstap te nemen.

Vanaf September 2020 heeft Victa Coaching een eigen locatie midden in het centrum van Gulpen. Gratis parkeren binnen 50 meter, 80m2 aan trainingsruimte, gloednieuwe apparatuur en 2 privé badkamers. In deze personal training studio zetten wij onze diensten Personal Training, Small Group Training en Lifestyle Coaching voort.

Mijn doel als personal trainer

Als personal trainer ben ik een ambitieus en gedreven persoon. Al van jongs af aan heb ik een passie voor fitness. Deze passie zet ik in om andere mensen te helpen hun doelen te bereiken. Mijn motivatie komt dan ook voort uit al mijn klanten en hun eigen persoonlijke doelen. Met alle kennis die ik heb opgedaan help ik iedere klant op een persoonlijk niveau, dat is dan ook de kracht van Victa Coaching. Samen overwinnen.

Bekijk de video

Waarom vertellen als we het jou beter kunnen laten zien! Bekijk de video en zie hoe jouw personal training sessie met Victa Coaching er uit kan komen te zien. 

Reviews van onze klanten

Als paracycler ondersteunt Victa Coaching mij in het behalen van mijn doel: Paralympische Spelen 2024 Parijs. Victa coaching begeleidt mij in mijn krachttraining, die volledig is afgestemd om mijn discipline, handbiken. Daarnaast ondersteunt Victa Coaching mij met het juiste voedingsschema. Door goed gebruik te maken van de Victa-app, heb ik altijd een goed inzicht in mijn calorie inname en weet ik precies wat ik kan eten.

Victa coaching is in staat het beste uit mijn lichaam te halen en door de leuke, afwisselende workouts blijf ik gefocust en gemotiveerd zodat ik recht op mijn doel kan gaan.

Paul Ramakers

Online coaching 2

Persoonlijke coaching, duidelijke antwoorden op je vragen en uitdagend maar duurzaam volgbaar eet en trainingsschema.

Door de regelmatige metingen is je voortgang zichtbaar (wat zorgt voor extra motivatie) en kan je schema tijdig bijgesteld worden. Veranderd je levensstijl en is niet een tijdelijk dieet. Aanrader!

Ivo Simon

Op 6 juli gestart met het veranderen van mijn levensstijl onder begeleiding van Victa LifeStyle Coaching. Tijdens de intake hebben wij gezamenlijk reële doelen gesteld en een voedings- en sportschema op maat gemaakt. Tijdens de metingen wordt het resultaat zichtbaar en kijken wij of het schema nog optimaal is.
Nu, na 4,5 maanden kan ik vol enthousiasme zeggen dat ik mijn doel heb behaald en mijn nieuwe levensstijl zonder moeite vol houdt.
Absolute aanrader! 😄

Julie Franssen

Laat je gegevens achter of stuur direct een bericht via whatsapp of mail voor een gratis proefles!