Personal Training

Together we make progress

Waarom kiezen voor personal training?

Iedereen kan een andere reden hebben om te kiezen voor personal training. De een kan wel wat meer begeleiding gebruiken bij het uitvoeren van de oefeningen, en de ander heeft simpelweg profijt aan een stok achter de deur. Kiezen voor een personal trainer wilt zeggen dat je serieus achter je doelen staat. Je wilt vooruitgang boeken op een verantwoorde en vooral gezonde manier. Een personal trainer motiveert en ondersteunt jou tijdens het proces, zodat je de juiste sturing krijgt die je nodig hebt om deze doelen te bereiken. 

Sporten onder begeleiding van jouw personal trainer

Motivatie is natuurlijk een belangrijk onderdeel bij het sporten, want zonder motivatie boek je ook weinig tot geen resultaat. Schakel je Victa Coaching als personal trainer in? Dan gaan wij samen voor resultaat

Je kunt verschillende redenen hebben om een personal trainer in te schakelen. Je kunt graag die overtollige kilo’s kwijt willen, een gezondere levensstijl aannemen of juist samen met een personal trainer sporten voor het voorkomen van blessures. Daarnaast is personal training ook geschikt voor het vinden van variatie in je trainingen of het opzoeken van je eigen grenzen met persoonlijke aandacht. Tijdens een eerste intake met Victa Coaching worden al jouw trainingsdoelen in kaart gebracht. 

Eerst proberen? Geen probleem!

Plan jouw eerste gratis proefles!

Wat kun je verwachten van personal training bij Victa Coaching?

Personal training bij Victa Coaching begint altijd met een intake. Personal training is namelijk persoonlijk en wordt volledig op maat gemaakt. Tijdens deze eerste intake worden jouw doelstellingen vastgelegd en bespreken we graag jouw persoonlijke situatie. Op deze manier kunnen wij een professioneel en persoonlijke train- en eetschema opstellen die volledig is aangepast aan jouw doelstellingen. Ook doen we tijdens de eerste intake een meting zodat we vanaf nulpunt de resultaten bij kunnen houden. Gedurende het traject zullen er meerdere metingen plaatsvinden om daar waar nodig bij te sturen en natuurlijk het resultaat te analyseren. 

Wil je nou eerst een (gratis) les volgen voordat je je inschrijft? Dat is geen enkel probleem. Neem contact op en maak een afspraak voor jouw eerste gratis proefles

Personal training
100%
Eigen inzet
100%
Resultaat
100%

Weten hoe wij jou kunnen helpen?

Ben jij benieuwd geworden hoe wij jou kunnen helpen? Ben je op zoek naar de juiste begeleiding tijdens, voor of na jouw trainingen? Neem dan contact op met Victa Coaching of maak een afspraak voor jouw eerste proefles. Victa Coaching staat voor jou klaar. 

Laat je gegevens achter of stuur direct een bericht via whatsapp of mail voor een gratis proefles!