Maak kennis met Victa Coaching!

Met behulp van een personal trainer afvallen

Is je gewicht hoger dan je zou willen, of stoor je je aan dat buikje waar je maar niet vanaf komt? Overweeg dan eens om af te vallen met een personal trainer. Ga gemotiveerd en verantwoord aan het werk om het gewenste gewicht te bereiken en te behouden!

Laat je gegevens achter voor een gratis proefles!

Hoe werkt personal training bij afvallen?

Wil je afvallen met een personal trainer? Dan begint het traject eerst met een eerste intakegesprek bij Victa Coaching. Tijdens dit gesprek willen we meer te weten komen over jouw wensen en doelen die jij wilt bereiken met personal training. Ook doen wij een eerste meting van gewicht en omvang zodat we jouw huidige situatie in kaart kunnen brengen en aan de hand hiervan een realistisch doel kunnen stellen. 

Hierna stellen we een persoonlijk trainingsprogramma op dat precies past bij jouw wensen: samen met een personal coach afvallen. Tijdens onze coachingsessies gaan we aan de slag met dit persoonlijk trainingsprogramma en zul je met je personal trainer afvallen tot je gewenste gewicht.

Duurzaam afvallen met een personal trainer

Veel mensen willen niets liever dan zo snel mogelijk afvallen en raken in een korte tijd op een onverantwoorde manier veel kilo’s kwijt. Het gevolg hiervan is dat ze na een korte tijd weer snel aan beginnen te komen en uiteindelijk weer het gewicht bereiken waarmee ze begonnen zijn.

Om dit jojo effect te voorkomen, kies je ervoor om met een personal trainer af te vallen. Victa Coaching beschikt over de juiste kennis om jouw kilo’s er op een verantwoorde manier af te sporten. Daarnaast is ook de juiste voeding een belangrijke pijler wanneer het aankomt op duurzaam afvallen. Met de juiste inzet en begeleiding van Victa Coaching kun jij met een personal coach afvallen!

Afvallen met een personal trainer is vele malen effectiever

Victa Coaching helpt jou op een leuke en vooral verantwoorde manier af te vallen volgens een trainingsschema dat bij jou past. Samen met een personal coach afvallen is leuk en ook nog eens veel effectiever. We zullen jou als personal trainers motiveren en ondersteunen, ook tijdens die moeilijke momenten wanneer je het even niet meer ziet zitten. Samen gaan wij voor een verbluffend en duurzaam resultaat, zodat jij ook na het bereiken van je gewenste gewicht kunt blijven genieten van het resultaat!

Advies van een personal trainer bij afvallen

Wil jij graag afvallen met een personal trainer? Bij Victa Coaching kan je kiezen uit verschillende soorten personal training. Zo heb je keuze uit basic personal training, online personal training en personal training aan huis. Kies het pakket wat het best bij jouw leefstijl past en ga aan de slag met Victa Coaching om die extra kilo’s voorgoed kwijt te raken.

Met een personal trainer afvallen? Neem contact op met Victa Coaching voor het bespreken van de mogelijkheden!

+31 6 48 85 66 95

Contact via whatsapp

Klantreacties

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een:

10.0
5/5

Meer weten over onze diensten?

Wil jij graag meer weten over de diensten van Victa Coaching? Bekijk dan ook eens onze Personal Training, Duo Training of Online Coaching pagina. Meer informatie over personal training of coaching? Neem dan vrijblijvend contact op!

Laat je gegevens achter of stuur direct een bericht via whatsapp of mail voor een gratis proefles!