Maak kennis met Victa Coaching!

Kosten van een personal trainer

Veel mensen stellen de vraag: Wat kost een personal trainer? Vergelijk je de kosten met een simpel sportschool abonnement dan ga je er al snel vanuit dat de personal trainer kosten vrij prijzig zijn. Maar de personal trainer kosten zijn een stuk lager dan dat je denkt. Wanneer je jezelf afvraagt ‘Wat kost een personal trainer?’ moet je rekening houden met de prijs-kwaliteit verhouding.

Laat je gegevens achter voor een gratis proefles!

De juiste prijs-kwaliteit verhouding

Wat bedoelen we precies met die prijs-kwaliteit verhouding? Eigenlijk is het vrij simpel. Bij een gewone sportschool betaal je een lagere prijs, maar krijg je geen persoonlijke begeleiding, motivator of advies op het gebied van sport en voeding.

Kies jij voor een personal trainer van Victa Coaching? Dan krijg je zeker kwaliteit en waar voor je geld. Sneller je doelen bereiken op een duurzame en effectieve manier in plaats van maar wat doen in de sportschool. Wij helpen je bij het realiseren van je doelen door middel van professionele begeleiding, het stellen van realistische doelen, een-op-een contact met je coach ook buiten werktijden om en nog zoveel meer!

Personal trainer prijzen bij Victa Coaching

De kosten voor een personal trainer bij Victa Coaching vallen dus enorm mee wanneer je gaat kijken naar wat je ervoor terug krijgt en wat je ermee kunt bereiken. Het inbegrepen eet- en trainschema in onze eigen app is dan ook altijd op maat gemaakt, gericht op jouw doelstellingen en jouw lichaam.

Onze diensten en personal trainer kosten verschillen. Deze zijn dan ook onder te verdelen in verschillende pakketten:

  • Personal training
  • Duo training
  • Coaching online

Wil jij weten wat de personal trainer prijzen precies zijn? Bekijk dan onze verschillende diensten.

Wat kost een personal trainer?

Personal training bij Victa Coaching is al mogelijk vanaf slechts € 35 per les. We bieden ruime keuzemogelijkheden via onze verschillende pakketten. Bij Victa Coaching kun je gecoached worden zoals jij dat wilt, of je nou hulp nodig hebt in de sportschool of zelf aan de slag wilt gaan en tussendoor wilt meeten met je personal trainer. De pakketten zijn af te nemen in periodes van 3 maanden, 6 maanden of 12 maanden.

Om het beste resultaat te behalen adviseren we je om zeker 6 maanden aan de slag te gaan met trainingen onder begeleiding van onze personal trainer. Succes gegarandeerd!

Kom meer te weten over Victa Coaching

Wil jij meer weten over de personal trainer prijzen of ben je benieuwd naar de aanpak van Victa Coaching? Neem dan gratis en vrijblijvend contact op via het contactformulier of de mail.

+31 6 48 85 66 95

Contact via whatsapp

Klantreacties

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een:

10.0
5/5

Meer weten over onze diensten?

Wil jij graag meer weten over de diensten van Victa Coaching? Bekijk dan ook eens onze Personal Training, Duo Training of Online Coaching pagina. Meer informatie over personal training of coaching? Neem dan vrijblijvend contact op!

Laat je gegevens achter of stuur direct een bericht via whatsapp of mail voor een gratis proefles!