Maak kennis met Victa Coaching!

Online coaching fitness

Wil jij graag sporten onder begeleiding van een personal trainer, maar is je agenda nogal druk bezet met andere afspraken en verplichtingen? Voor Victa Coaching is dit geen probleem. Dankzij ons online coaching fitness pakket krijg jij online begeleiding waar en wanneer jou dit het best uitkomt.

Laat je gegevens achter voor een gratis proefles!

Kies voor een online coach

Je wilt werken aan je gezondheid, een paar kilo’s kwijtraken of gewoon fitter worden en jezelf fitter voelen. Je overvolle agenda hoeft bij Victa Coaching geen enkel probleem te zijn wanneer je kiest voor online coaching fitness. Krijg professionele online hulp bij het bereiken van je fitness doelen en het ontwikkelen van een gezonde leefstijl!

Met een op maat gemaakt eet en trainschema weet jij precies wat je moet doen en ga je zelf aan de slag in de sportschool volgens schema. Tijdens het consult kom je langs op locatie en wordt er gekeken naar de voortgang van de afgelopen periode. Aan de hand hiervan kan het eet- en trainschema aangepast worden wanneer dit nodig is.

Krijg begeleiding en persoonlijke aandacht van een deskundige in de sportschool en online. 

De voordelen van online coaching fitness

Dankzij het online coaching fitness pakket krijg jij de begeleiding die je nodig hebt in het gemak van je eigen huis of de sportschool. Samen met de Victa Coaching app waar al jouw gegevens, voortgang en schema’s in staan, kun je gemakkelijk zelf aan de slag. Kies zelf wanneer jij tijd hebt voor het consult.

Online coaching fitness is ideaal voor:

Weinig tijd? Geen probleem!

Online coaching fitness is flexibel. Superhandig wanneer je weinig tijd hebt, maar toch graag professionele begeleiding wilt van een personal trainer. Dankzij het persoonlijke 1-op-1 contact maak je met de coach afspraken wanneer jou het best uitkomt. Daarnaast heb je jouw trainingen volledig zelf in de hand. Heb je een vraag die je graag wilt stellen? Dan kun je je coach ook even een appje sturen of een bericht achterlaten in de Victa Coaching app. 

Victa Coaching: dé online coach van Limburg

Wil jij meer weten over het eet- en trainschema, onze dienst online coaching fitness of heb je een andere vraag die je graag aan ons wilt stellen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Heb je interesse? Dan plannen wij samen een eerste gratis kennismakingsgesprek in. Profiteer van het online coaching fitness pakket!

+31 6 48 85 66 95

Contact via whatsapp

Klantreacties

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een:

10.0
5/5

Meer weten over onze diensten?

Wil jij graag meer weten over de diensten van Victa Coaching? Bekijk dan ook eens onze Personal Training, Duo Training of Online Coaching pagina. Meer informatie over personal training of coaching? Neem dan vrijblijvend contact op!

Laat je gegevens achter of stuur direct een bericht via whatsapp of mail voor een gratis proefles!