Bootcamp

I quit when I’m done, not when I’m tired.

Wat is bootcamp?

Hou jij ervan om in een groepje te sporten in de buitenlucht? Dan is bootcamp wellicht iets voor jou.
Onder begeleiding van een personal trainer worden de trainingen op verschillende outdoor locaties uitgevoerd. De start is altijd bij Victa en vanaf hier zullen we beginnen met de bootcamp die 60 minuten duurt. Tijdens bootcamp wordt er gewerkt aan coordinatie, lenigheid, uithoudingsvermogen, kracht en snelheid. De bootcamp trainingen zijn toegangkelijk voor sporters van elk niveau. Ook zal er rekening worden gehouden met eventuele persoonlijke blessures/beperkingen. 

Wat kun je verwachten tijdens een bootcamp training?

Tijdens onze bootcamp trainingen wordt er aandacht geschonken aan alle spiergroepen met een full body workout, geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Elke training is anders, wat het voor de deelnemer extra leuk en uitdagend maakt. Een training kan bestaan uit: hardlopen, intervaltraining en specifieke krachtoefeningen.  Deze worden uitgevoerd met eigen lichaamsgewicht, attributen in de natuur/omgeving of fitnessmateriaal.

Via onze eigen app kun je jezelf makkelijk inplannen wanneer jij dat wilt.
Er wordt gebruik gemaakt van een strippenkaart systeem zodat jij zelf de touwtjes in handen hebt over de kosten en trainingsmomenten. Deelname is al mogelijk vanaf €7,50 per les!

Eerst een gratis proefles plannen? Geen probleem! Neem contact met ons op via onderstaande knop en wij plannen samen een eerste proefles in!

Bootcamp proberen? Gratis proefles!

Neem contact op via onderstaand formulier

Meer weten over onze bootcamp?

Ben jij benieuwd geworden naar onze bootcamp lessen? Neem dan contact op met Victa Coaching en maak een afspraak voor jouw eerste bootcamp proefles.

Laat je gegevens achter of stuur direct een bericht via whatsapp of mail voor een gratis proefles!